HTML

Avant-garde zenék

John Zorn, Mike Patton, Kaada, Bill Laswell,Merzbow, Mr Bungle, ismerős nevek? Ha igen akkor mindenképpen gyere fel a blogra mert itt megoszthatod véleményed kedvenc zenészeidről.

Dimiri Geller: The Rain Horse (Filmworks: XIX)

Mr. Kapusi Viktor 2009.12.14. 19:38

 Zorn 2008-ban készítette el a "The Rain Horse" című albumot amely a Filmworks sorozatban jelent meg. Ez a darab véleményem szerint a valaha írt legszebb zene ! ( legalább is számomra )  A zenészek (mint mindig) kiválóak. Greg Cohen (Masada, Alhambra Love Songs, Music Romance)  játszik nagybőgőn, a világhírű Erik Friedlander (Masada: BoA, Bar Kohkba) csellózik és Rob Burger aki eredetileg Harmónikán játszik most zongorához ült és hát nem semmi ! Gyönyörű harmóniák, izgalmas váltások, egyszerűen nem lehet más szóval leírni mint, hogy elképesztően gyönyörű! Mióta megszereztem ezt az albumot azóta a kedvencem. Megunhatatlan! Viszont mindig is érdekelt a film amihez készült. Most a napokban ez újra az eszembe jutott és most rá is szántam magam, hogy megkeressem. Azt kell, hogy mondjam, NAGYON megérte. A film kiegészíti a zenét és fokozza az élvezetet a mű iránt. Most elhoztam nektek, hogy részesei lehessetek ennek a remekűnek itt van: 

Ezentúl több hasonló postra számíthattok ! Következő: Arno Bouchard: The Last Supper (Filmworks XXII) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A zenét innét tölthetitek le: http://rapidshare.com/files/100601217/John_Zorn-Filmworks_XIX-The_Rain_Horse.zip

 

 

Címkék: the zorn animated cohen john erik horse burger rapidshare rob rain geller xix dimitri greg shortfilm filmworks mediafire friedlander

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avant.blog.hu/api/trackback/id/tr651598087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kapes 2009.12.14. 21:16:38

Tényleg "NAGYON"! Kösz, hogy láthattam.

luckhu 2011.03.25. 04:26:06

Hello ,thanks for all the great http://www.linkslondon-store.net/necklaces.html] information you have shared!
süti beállítások módosítása