HTML

Avant-garde zenék

John Zorn, Mike Patton, Kaada, Bill Laswell,Merzbow, Mr Bungle, ismerős nevek? Ha igen akkor mindenképpen gyere fel a blogra mert itt megoszthatod véleményed kedvenc zenészeidről.

John Zorn: Femina

Mr. Kapusi Viktor 2009.10.30. 16:59

Zorn legújabb alkotásának a tárgya ezúttal a nők. Egy újabb album Zorn legérdekesebb, legeredetibb sorozatában, a file-card sorozatban amibe olyan nagyszerű albumokat sorolhatunk mint pl.: Godard, Spillane, Bribe. A lemez négy számból áll, három 10 perces fő részből és egy rövid lezáró utolsó számból (End titles). A zene tökéletesen tükrözi a nők bonyolultságát, szépségét, gyönyörét, és kegyetlenségét. A cd csomagolása, egy külön meglepetés, mely gyönyörű szép designnal ellátott képeket tartalmaz és egy kis könyvet ami a "híres" Kiki Smith legszebb munkáit tartalmazza. Mindenképpen vedd meg!!!!!!!! (ne csak tölts!)


Zenészek:

Jennifer Choi: Hegedű
Sylvie Courvoisier: Zongora
Carol Emanuel: Hárfa
Okkyung Lee: Cselló 
Ikue Mori: Elektronika 
Shayna Dunkelman: Ritmushangszerek (Percussion)

Számlista: Part One

                Part Two

                Part Three

                End Titles

 

Letöltheted innen: http://rapidshare.com/files/299701466/Z-F009.rar

Címkék: jazz nők zorn file viktor avantgarde john card rapidshare women megaupload femina mori mediafire ikue kapusi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avant.blog.hu/api/trackback/id/tr451487134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása