HTML

Avant-garde zenék

John Zorn, Mike Patton, Kaada, Bill Laswell,Merzbow, Mr Bungle, ismerős nevek? Ha igen akkor mindenképpen gyere fel a blogra mert itt megoszthatod véleményed kedvenc zenészeidről.

O'o live (azaz Dreamers vol. 2 élőben)

Mr. Kapusi Viktor 2009.07.10. 23:24

Akinek a Dreamers bejött annak minden valószínűséggel az O'o a kedvence lesz, akinek pedig a Dreamers nem jött be annak az O'o be fog jönni! Zorn újabb lemezei közül (a Crucible és az új Masadán kívül) egyik sem sikerült olyan ütősre mint az O'o ! Bár a stúdió felvételt még nem hallottam, de ez a koncert anyag nagyon megfogott. Egy új Zorn univerzum nyílt meg a Dreamers-el mely még csak kezdeti próbálgatás volt, de úgynézki mostanra kifejlődött. Van pár nagyon Dreamers-ös szám, de a legtöbb egy teljesen új hangvilágott varázsol. A negyedik szám amit játszanak a személyes kedvencem. A szám egy remekmű! Leírhatatlan és elmondhatatlan, meg kell halgatni! 

A felvétel plussz különlegességei, hogy nagyon jó minőségű és, hogy mivel még nagyon új darabok ezért Zorn két számot is megállít majdnem a felénél, hogy újra kezdjék különböző minimális hibák miatt mint például rossz tempó, (alig észrevehető) elcsúszás....stb. Mindenesetre vicces amikor azt várod, hogy épp belelendül a szám és a maximalista mester hirtelen STOP-ot kiált, majd pedig intéz pár bocsánatkérő szót a nézőkhöz, aztán újra belelendül és még tökéletesebben hallod a már alapjában gyönyörű számokat. 

Amint kézhez kapom a lemezt azonnal fel fogom rakni, de aki tiszteli a zenészeket az meg is veszi a cd-t! Aki így tesz az ráadásul a Tzadik kiadó újabb design remekművét kapja  Chippy (Heung-Heung Chin) munkája által. MEGÉRI !!!! 

 

 

 

 

 

 

Letöltheted innen: http://www.mediafire.com/download.php?ytywr4aatmm

Címkék: download jazz zorn oo avantgarde john jam rapidshare unrealesed mediafire dreamers

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avant.blog.hu/api/trackback/id/tr341239637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása