HTML

Avant-garde zenék

John Zorn, Mike Patton, Kaada, Bill Laswell,Merzbow, Mr Bungle, ismerős nevek? Ha igen akkor mindenképpen gyere fel a blogra mert itt megoszthatod véleményed kedvenc zenészeidről.

Fantomas, Mondo Cane, Crudo és Peeping Tom 2....

Mr. Kapusi Viktor 2009.06.23. 14:13

 Az Ipecac Recordings (Patton elvetemült kiadójának) 10. születésnapja alkalmából Greg Werkman-t (Patton mellett az Ipecac Recordingsnak a másik alpító tagját) meginterjúvolta a Rock-a-rolla magazin a 3 régen beígért Patton projektek haladásáról.

Az új Fantomas-ról:

,,MIke még igazán bele se fogott ebbe. Vannak ötletei, de ezek még csak távoli gondolatok."

A Crudo-ról és a második Peeping Tom-ról:

,,Habár nem ebben az évben de lesz egy új Peeping Tom lemez is.... Jelenleg Mike és Dan the Automator elkezdett dolgozni a Crudo projekten. Mint tudjuk Patton mindig egyszerre 5-6 dolgot csinál így nehéz megmondani melyik album fog előszőr landolni a lemezboltokban. Emellett  más dolgokkal is foglalkoznia kell. Ott van például a Crank:High Voltage amit most készített el, de ugyanakkor még turnézik a Faith No More-ral is és több lemezen volt vendégzenész (pl.:Umlaut, Zu....)"

A régóta rebesgetett olasz pop slágereket feldolgozó albumról a Mondo Cane-ról:

,,Itt van Mike nagy projektje a Mondo Cane amin már több mint egy éve dolgozik. Olaszul énekel egy teljes nagyzenekar kíséretében. Már járt a stúdióban és dolgozik a lemezen, de a FNM-el való turnézás miatt kicsit tovább fog tartani. Remélem, hogy Novemberben kézhez kaphatjuk, de lehet, hogy nem."

Az eredeti interjút itt tekinthetitek meg: http://stubbadub.com/

KOMMENTELJETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Címkék: download tom no new mike faith more cane mondo fantomas rapidshare patton peeping ipecac mediafire crudo recordings

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avant.blog.hu/api/trackback/id/tr261203324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása