HTML

Avant-garde zenék

John Zorn, Mike Patton, Kaada, Bill Laswell,Merzbow, Mr Bungle, ismerős nevek? Ha igen akkor mindenképpen gyere fel a blogra mert itt megoszthatod véleményed kedvenc zenészeidről.

John Zorn-radio hour (BBC Radio Documentary)

Mr. Kapusi Viktor 2008.12.15. 17:46

Egy órányi interjú és hanganyag a BBC rádió - Jazz files sorozata keretében. Az albumon rengeteg új információt halhatunk Zorn pályafutásáról és sok ismeretlen, kiadatlan Zorn jammet, improvizációt és számot halhatunk (Pl.: Thelonius Monkot játszani is halhatjuk a mestert) . Az albumban nem csak Zornnal hanem más zenészekkel is készült interjú zornról. A John Zorn BBC rádió dokumentumokhoz mellékeltem egy Tzadik Rádió órát és egy rádió adást ahol Zorn a kedvenc előadóitól halhatunk számokat (igazán érdekesek a zenék amik inspirálták.) is. Jó szórakozást (és kommenteljetek, hogy milyen volt.)!

Letöltheted innen: part1: http://www.mediafire.com/download.php?jnktinynhnm

 part 2: http://www.mediafire.com/?mrnnz1m5mnl

John Zorn plays his favourite records: http://www.mediafire.com/?tyh02kcwgwm

Tzadik Radio Hour: http://www.mediafire.com/?iryx2azf0e0

Címkék: jazz bbc radio zorn big avantgarde john jam kiadatlan unrealesed gundown

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://avant.blog.hu/api/trackback/id/tr33824577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrNiceGuy 2008.12.15. 21:14:16

ööö letölthetem innen... de honnan? :-)

Mr. Kapusi Viktor 2008.12.15. 21:27:33

Mindjárt de ezt is én rakom fel előszőr a világhálóra nem torrent formában ezért még nem sikerült megadnom a linket mert még nem töltött fel a mediafire-re de mindjárt kint lesz a link és letöltheted ne izgulj. :)

Mr. Kapusi Viktor 2008.12.15. 21:30:14

Addig is, hogy ne unatkozz nézd meg a Patton/Zu-s cikket. És ha tetszett írd meg.
süti beállítások módosítása